Hexagon

28.10.2016 - Admiral Makarov State University använder nu NESTIX Cutting i sin undervisning

28.10.2016

Vi känner stor entusiasm över att det ryska universitetet Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping har börjat använda den avancerade lösningen NESTIX Cutting i sitt undervisningsprogram. Initiativet till samarbetet mellan Admiral Makarov State University och NESTIX togs av vår återförsäljare CADMATIC.

Universitetet Admiral Makarov vill kunna erbjuda sina studerande de bästa undervisningsredskapen som finns och därför var den högteknologiska programvaran NESTIX Cutting det perfekta valet för deras undervisningsbehov, eftersom programmet också är lätt att lära sig och använda. NESTIX Cutting är marknadens mest avancerade system för nestning och NC-programmering för plåtskärande maskiner. Programmet har stöd för alla de senaste skärteknologierna inom gas-, laser-, vattenstrålskärning och klippning. NESTIX Cutting kan användas som ett fristående program för NC-programmering i plåtbearbetningsmaskiner för geometrisk kontroll och nestning av plåtdelar.

"Det är en ära för oss att kunna bidra till detta moderna utbildningsprogram och det är spännande att studerande vid Admiral Makarov får lära sig vår lösning. I framtiden kommer de utexaminerade att ha omfattande kunskaper i hur man använder vårt system när de börjar arbeta inom industrin. Det här samarbetet med universitetet kommer också att ytterligare öka kännedomen om NESTIX i Ryssland och kringliggande regioner," säger Marcel Veldhuizen, verkställande direktör för NESTIX Oy.

Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping bildades som ett resultat av en sammanslagning av två berömda universitet – Admiral Makarov State Maritime Academy och Saint-Petersburg State University of Water Communications. Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping är rankat bland de bästa tekniska universiteten i Ryssland och även bland utländska tekniska universitet.

För mer information, var god kontakta Ismo Piirainen, försäljnings- och affärsutvecklingsdirektör, ismo.piirainen@nestix.fi, tel. +358 40 3100 579.

Tillbaka

Nyheter