Hexagon

Karriär

NESTIX erbjuder intressanta karriärmöjligheter i den internationella programvaruaffärsverksamheten. Vi har över 500 kunder i 40 länder, och globalt mer än 8000 fackmän använder NESTIX-programvaruprodukter daglig.

Vi söker nya, innovative människor, som är villiga att jobba både självständigt och som teammedlemmar. Vi behöver resurser för R&D (web-baserade applikationer, CAD/CAM, produktionskontroll, NC-teknologi, geometri och matematik), kundtjänst, projektleverans och kundutbildning. Vi söker också studenter, som är nästan färdiga och som skulle vilja vara med i vårt team som deltidsanställda.

Som en medlem av det NESTIX-teamet har du ett intressant, mångsidigt arbete, som kan bli adapterat enligt dina färdigheter och intressen. Vi använder de senaste programvaruteknologierna (t.ex. .NET, SQL Server) för att utveckla de bästa programvaruapllikationerna på marknaden. Vi kan erbjuda dig flexibla arbetskonditioner och ett mångsidigt perspektiv på den internationella programvaruaffärsverksamheten.

Om du har intresse att ansluta dig till vårt team, var så snäll och sänd din kontaktbegäran eller ansökan till rekry@nestix.com.

Karriär