Hexagon

En rejäl partner för prefabriceringsarbete

NESTIX är ett i 1982 etablerat internationelt programvaruföretag, som har redan för 30 års tiden utvecklat programvaruapplikationer för prefabriceringsverkstäder i komponenttillverkning och montageproduktion. NESTIX är en förnämst leverans från datasystem till prefabriceringsföretag i Norr-Europa. NESTIX är redan i 15 år bekännt med AAA-kreditvärdighetsklassen, vilket som bevisar att NESTIX arbetar långsiktigt om att uppfylla behov av sina kunder. I maj 2016 NESTIX Ab blev en del av Intergraph Power, Process & Marine (PPM) som ingår i svenska Hexagon-koncernen.

Erfarenhetbaserade lösningar

Våra kunder innebär stålservicecenter, skeppsvarv, maskinteknik och stålindustrin. NESTIX har kunder i 40 länder, och årligen producerats tiotals miljoner av komponenter med hjälp av NESTIX-programvaror.

Konstant utveckling

NESTIX förfaringssätt är att utveckla lösningar i samarbete med våra kunder. Detta garanterar att vår programvaruutveckling baserar av reella kundbehov. Vi vill lära oss nya saker av våra kunder så att vi kan utveckla våra programvaror att bli ännu bättre. Den konstanta utvecklingen av NESTIX-programvaror besvarar de snabba ändringarna i vår moderna värld.