Hexagon

Esikäsittelytoiminnan luotettava kumppani

NESTIX on vuonna 1982 perustettu kansainvälinen ohjelmistotalo, joka on kehittänyt ohjelmistosovelluksia kappale- ja kokoonpanotuotannon esikäsittelyverstaisiin jo 30 vuoden ajan. NESTIX on johtava esikäsittely-yritysten tietojärjestelmien toimittaja Pohjois-Euroopassa. NESTIXille on myönnetty AAA-luokitus jo 15 vuoden ajan, mikä osoittaa NESTIXin tekevän pitkäjänteistä työtä asiakkaidensa tarpeiden täyttämiseksi. Toukokuusta 2016 lähtien, NESTIX Oy on ollut osa Hexagon-konserniin (Nasdaq Stockholm: HEXA B) kuuluvaa Intergraphia.

Kokemukseen perustuvat ratkaisut

Asiakkaitamme ovat teräspalvelukeskukset, telakat, offshore-telakat, putkistojen esivalmistajat, konepajayritykset ja teräsrakenneteollisuus. NESTIXillä on asiakkaita 40 maassa ja NESTIX-ohjelmistojen avulla valmistetaan vuosittain kymmeniä miljoonia osia.

Jatkuva kehitys

NESTIXin toimintatapana on kehittää ratkaisuja yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä takaa sen, että ohjelmistokehitys perustuu todellisiin asiakastarpeisiin. Me haluamme oppia uusia asioita asiakkailtamme, jotta voimme kehittää ohjelmistojamme yhä paremmiksi.