Hexagon

28.10.2016 - Admiral Makarov State University otti NESTIX Cuttingin opetusohjelmaansa

28.10.2016

Venäläinen Admiral Makarov State University on ottanut opetusohjelmaansa edistyneen NESTIX Cutting -ohjelmiston. Yhteistyö Admiral Makarov State University:n ja NESTIX:in välillä lähti käyntiin jälleenmyyjämme CADMATIC:in kautta. Admiral Makarov University haluaa tarjota parhaat käytössä olevat koulutustyökalut ja huipputeknologian omaava NESTIX Cutting oli erinomainen valinta heidän koulutustarpeisiinsa, sillä ohjelmisto on myös helppo oppia ja käyttää.

NESTIX Cutting on markkinoiden tehokkain sijoittelu- ja NC -ohjelmointijärjestelmä levynleikkauskoneille. Ohjelmisto tukee kaikkia uusimpia levynleikkausteknologioita poltto-, plasma-, laser-, vesi- ja suuntaisleikkauksessa. NESTIX Cutting -ohjelmistoa voidaan käyttää itsenäisenä kappalegeometrioiden piirto-, levykappaleiden sijoittelu- ja NC-ohjelmointiohjelmistona leikkauskoneille.

"Meillä on kunnia päästä osaksi tätä modernia koulutusohjelmaa ja olemme innoissamme, että Admiral Makarovin oppilaat pääsevät tutustumaan ohjelmistoomme. Valmistuneilla opiskelijoilla tulee olemaan kattava tietämys ohjelmistomme käytöstä työskennellessään tulevaisuudessa teollisuuden alalla. Tämä yhteistyö yliopiston kanssa lisää myös NESTIX:in tunnettuutta Venäjän alueella jatkossa," kertoo Marcel Veldhuizen, toimitusjohtaja, NESTIX Oy.

Admiral Makarov State University of Maritime and Inland Shipping perustettiin, kun kaksi kuuluisaa yliopistoa yhdistettiin - Admiral Makarov State Maritime Academy ja Saint-Petersburg State University of Water Communications. Admiral Makarov State University and Inland Shipping on Venäjän sekä ulkomaiden arvostetuimpien teknisen alan yliopistojen joukossa.

Lisätietoja antaa Ismo Piirainen, johtaja, Sales and Business Development, ismo.piirainen@nestix.fi, p. 040 3100 579.

Takaisin