Hexagon

14.10.2016 - Tata Steel valitsi NESTIX Cuttingin

14.10.2016

NESTIX on toimittanut pitkälle automatisoidun NESTIX Cutting -ohjelmiston Tata Steel Ijmuiden -tehtaalle Hollantiin. Tata Steel laajensi tuotevalikoimaansa ja tarvitsi automatisoidun sijoitteluohjelmiston laserleikkauskoneen testauspalojen leikkauksen, merkinnän ja tiedonhallinnnan ohjaukseen. NESTIX toteutti Cutting-ohjelmiston perustuen suomalaisen yhteistyökumppanin Jetlaser Oy:n laserprosessikonseptiin. Jetlaserilla oli jo entuudestaan kokemusta vastaavista näytepalojen laserleikkaustoimituksista, ja yritys on toimittanut vastaavia järjestelmiä ruostumattoman teräksen sekä hiiliteräksen tehtaille kymmenen vuoden ajan. Nyt NESTIX ja Jetlaser tarjoavat tämän tehokkaaksi todetun järjestelmän myös alumiini- ja kuparilevytehtaille.

"Tarvitsimme tehokkaan ohjelmiston testipalojen leikkaamiseen uudella leikkauskoneellamme. NESTIX pystyi täyttämään tarpeemme pitkälle automatisoidulla Cutting-ohjelmistollaan ja nyt meillä on käytössä edistyksellinen leikkausjärjestelmä materiaalin testauksen näytepaloille 1" HSLA-teräkseen asti", kertoo Tata Steel testausosaston johtaja. 

Tata Steel Group on yksi maailman suurimmista teräksen valmistajista, jonka vuotuinen raakateräksen kapasiteetti on melkein 30 miljoonaa tonnia. Yrityksellä on 80 000 työntekijää 50 maassa, ja Euroopassa noin 30 teräspalvelukeskusta. Emoyhtiö TATA Group:illa on 580 000 työntekijää ympäri maailmaa.

Lisätietoja antaa Timo Salmu, aluemyyntijohtaja, timo.salmu@nestix.fi, p. 040 3100 555.

Takaisin