Hexagon

Työpaikat

NESTIX tarjoaa uramahdollisuuksia kansainvälisessä ohjelmistoalan yrityksessä. NESTIXillä on lähes 500 asiakasta 40 maassa, ja yli 8000 alan ammattilaista käyttää NESTIX-ohjelmistotuotteita päivittäin.

NESTIX on kiinnostunut innovatiivisista henkilöistä, jotka osaavat työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tarvitsemme resursseja tuotekehitysosastolle (selainpohjaiset sovellukset, CAD/CAM, tuotannonhallinta, NC-teknologia, geometriat ja matematiikka), asiakastukeen, projektitoimituksiin ja asiakkaiden kouluttamiseen. NESTIX tarjoaa mahdollisuuden myös opiskelijoille, jotka aloittelevat lopputyötään tai ovat halukkaita työskentelemään NESTIXillä osa-aikaisesti.

NESTIX-tiimin jäsenenä sinulla on laaja-alainen työ, jota voidaan mukauttaa kunkin henkilön taitojen ja kiinnostusten mukaan. NESTIX käyttää viimeisimpiä ohjelmisto-teknologioita (esimerkiksi .NET, SQL Server) kehittääkseen parhaita markkinoilla olevia ohjelmistosovelluksia. Tarjoamme joustavat työolosuhteet ja monipuolisen näkymän kansainväliseen ohjelmistoliiketoimintaan.

Jos olet kiinnostunut liittymään tiimiimme, jätä yhteydenottopyyntö tai hakemus osoitteeseen rekry@nestix.com. 

Työpaikat