Hexagon

Tuoteuutuudet

Kehitämme jatkuvasti ohjelmistojamme, jotta voimme vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Uusilla edistyksellisillä tuotteillamme edesauttamme asiakkaitamme toimimaan entistä tehokkaammin ja kilpailukykyisemmin. Kysy lisää uusista tuotteistamme sales@nestix.com.

 

NESTIX CUTTING

  • Peilikuvaleikkaus

NESTIX on lisännyt NESTIX Cutting -ohjelmistoon uuden leikkaustavan – peilikuvaleikkauksen. Ohjelma leikkaa peilikuvana kahta tai useampaa kappaletta joko samalla levyllä tai kahdella levyllä rinnakkain. Yleensä leikkausvaunuja on kaksi, ja käyttäjä voi muokata peilausakselin paikkaa tai laskea oletuspaikan. Ominaisuutta käytetään esimerkiksi telakoilla laivan molemminpuolisten osien samanaikaisessa leikkauksessa.

  • Pikasijoittelu

NESTIX Cutting -sijoitteluohjelmistoon on lisätty myös uusi pikasijoittelutoiminto. Ohjelma laskee kappaleen leikkausajan ja materiaalitarpeen halutulle toimitusmäärälle ilman tilaustietojen syöttöä. Tämä nopeuttaa tarjoushinnoittelun laskentaa merkittävästi.

  • Automaattisijoittelija

NESTIX Cutting –ohjelman automaattisijoittelijaan on kehitetty uusia ja tehokkaampia laskenta-algoritmeja, joilla saavutetaan entistä parempia sijoitteluita entistä lyhyemmällä laskenta-ajalla. Tämä mahdollistaa aiempaa tehokkaamman materiaalin ja tuotantokapasiteetin käytön sekä tehostaa työnsuunnittelun ajankäyttöä.

NESTIX ANALYSIS - johdon raportointijärjestelmä

NESTIX Analysis on yrityksen johdon työkalu, jolla voidaan tehokkaasti seurata tuotannon tunnuslukuja graafisessa muodossa. NESTIX Analysis sisältää vakionäkymät yleisimpien tuotannon ja talouden tunnuslukujen esittämiseen. Käyttäjät voivat myös itse luoda omiin tarpeisiin soveltuvia näkymiä ja raportteja.

Viivakoodilukuominaisuus

Kehitämme jatkuvasti uusia NESTIX-tuotteita ja tuoteominaisuuksia, ja yhtenä viimeisimmästä olemme julkaisseet uuden viivakoodilukuominaisuuden, jonka avulla töiden raportointi myös käsipäätteellä viivakoodeja käyttäen on mahdollista. Viivakoodin käyttö mm. jälkikäsittely-, viisteytys- ja pakkaustyövaiheissa vähentää merkittävästi virheitä ja nopeuttaa huomattavasti tuotantotiedon keräilyä ja työn raportointia. Käsipäätteen NESTIX-ohjelmisto on jatkuvassa yhteydessä palvelimeen, ja tiedon kulku tuotannon ja työnjohdon välillä on siten ajantasaista ja nopeaa. Viivakoodilukuominaisuuden myynti on aloitettu ja sen ensimmäiset asiakastoimitukset on jo tehty.

 

Tulossa olevat tuotteet

Automaatiotason lisääminen

Täysin uusi ohjelmisto työnsuunnitteluprosessien mallintamiseen, joka käyttää ennennäkemätöntä lähestymistapaa. Tällä työkalulla voidaan automatisoida toistuvia työnsuunnittelun tehtäväketjuja, mikä lisää entisestään tarjouslaskennan ja työnsuunnittelun automaatioastetta.

NESTIX Profile Cutting - uusia ominaisuuksia profiilin leikkaukseen

Koska NESTIX Cutting on levynleikkauksen älykkäin sijoittelu- ja NC-ohjelmoinnin järjestelmä, se tukee myös profiilin leikkausta, sekä vastaavia leikkausrobotteja ja putkenleikkauskoneita.