Hexagon

Hyödyt asiakkaalle

Tukee kaikkia koneita

NESTIX Cutting tukee kaikkia levynleikkauskoneita ja mahdollistaa yrityksellenne keskitetyn NC-ohjelmoinnin.

Nopeampi

NC-ohjelmoinnin nopeuttamiseksi ja virheiden vähentämiseksi, NESTIX Cutting on integroitu CAD- ja ERP -järjestelmiin. Uusi dynaaminen käyttöliittymä ja automaatio mahdollistavat nopeamman NC-ohjelmoinnin.

Tehokkaampi materiaalin hyötykäyttö

Laaja-alainen tiedonhallinta (esim. geometriat, nimikkeet, varastomateriaalit, palat) ja tehokas inter-, puoli- ja täysin automaattinen osien sijoittelu lisäävät palojen hyötykäyttöä yleensä 2-5 %.

Tehokasta leikkausta

Räätälöity ohjelmisto mahdollistaa levynleikkauskoneen tärkeiden ominaisuuksien hyötykäytön tehostaen näin leikkaustyötä.

Parempi leikkauslaatu

Ohjelmiston monipuoliset ominaisuudet ohjaavat leikkauslaatua ja koneteknologiatietokanta ohjaa kaikkia leikkausparametrejä.

Esikäsittelyn hallintaa

NESTIX Cutting on osa kehittynyttä NESTIX-tuotannonohjausjärjestelmää, mikä mahdollistaa osa- ja kokoonpanotuotannon kontrolloimisen myynnistä toimitukseen asti.

Luotettava valinta

NESTIXillä on 30 vuoden kokemus NC-ohjelmointijärjestelmien tekemisestä leikkauskoneille. NESTIX Cutting on viimeisimmän teknologian mukainen (.NET), mikä mahdollistaa ohjelmiston nopean kehityksen myös tulevaisuudessa.